Plenković u Zadru: “Ovo mogu samo Dado i Krstičević”

U Zadru je večeras održano predstavljanje kandidata na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici. Predstavljanju su nazočili svi kandidati sa liste, među kojima i dvojica iz Ličko-senjske županije, Darko Milinović i Marijan Kustić. U Zadru je bio i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji već na samom početku govora pohvalio govor koji je održao prvi čovjek ličkog HDZ-a Milinović kojim je zaradio najveći aplauz na predstavljanju.
– Ovako atmosferu mogu dignuti samo Dado i Krstičević, kazao je Plenković. Između ostalog Plenković je kazao da se HDZ konsolidirao, da na izbore izlazi s izuzetno kvalitetnim programom koji ima znanstvenu podlogu, koji je fokusiran na gospodarski rast, nova radna mjesta, kao i na demografsku obnovu i društvenu solidarnost.Zaposlenost koja je danas u Hrvatskoj na 60 posto, HDZ u četiri godine želi podići na 68 posto, što, kažu znači novih 180.000 radnih mjesta. Plenković vidi veliki prostor koji se otvara i u poljoprivredi te malim i srednjim poduzećima, u turizmu i industriji.

PLENKOVIĆ: SLIKA ZA PAR TISUĆA GLASOVA VIŠE

Nakon govora uslijedilo je slikanje kandidata sa liste. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posebno je na slikanje pozvao Darka Milinovića te je nakon toga dobacio novinarima: “Ova slika će nam donesti par tisuća glasova više.”

L.O.