Dobre vijesti stižu iz Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji gdje se nalazi sjedište svjetski poznate TV mreže CNN (Cable News Network), javlja Gacka053. U udarnom terminu emisije Europe News CNN-ov veteran Wolf Blitzer pročitao je senzacionalnu vijest da je stranka LIPO pobjednik CNN-ove ankete koja je rađena u svih 50 saveznih država uključujući Američku Samou i otok Guam. Po toj anketi za stranku LIPO na predstojećim lokalnim izborima glasalo bi 78.564.758 glasača dok bi za HDZ glasalo njih troje. Od tih troje jedna osoba je iz ulice Biškupljak, druga iz Stjepana Radića a treća iz ulice Dragutina Tadijanovića za koju CNN navodi da nije asfaltirana i da nema kanalizaciju.

Poslali smo upit CNN-u jer nas je zanimalo zašto su se odlučili za anketu koja je vezana za lokalne izbore baš u Ličko-senjskoj županiji. Iz CNN-a su nam odgovorili da su pročitali vijest kako je na portalu izvjesne doktorice Ružić provedena anketa o popularnosti političkih stranaka u županiji. Kako su već od ranije imali informacije o portalu Indirektno i njegovoj urednici, kažu da im je bio veliki izazov dosegnuti taj nivo profesionalnosti. O ozbiljnosti sa kojom su se u CNN-u posvetili ovoj anketi govori i podatak da su u Atlantu povukli svoje najbolje novinare sa Bliskog Istoka i Azije.

U CNN-u ne kriju svoje oduševljenje strankom LIPO za koju imaju samo riječi hvale. O lošem anketnom rezultatu HDZ-a odgovorili su samo: “Who the fuck is HDZ?”. Ma što to značilo.

G.N.P/Z.B.

Članak nije namijenjen osobama bez smisla za humor.