Po „budaletinama“ ankete bi u Ličko-senjskoj županiji trebale biti zabranjene

Željko Popović

U skoroj budućnosti vjerojatno će se netko baviti proučavanjem fenomena portala „Slobodna laž“ urednika Želje Blokiranog. Taj je neslavni uradak, s još manje slavnim rejtingom vlasnika i  urednika, odavno postao medij-sprdnja koji ruši sve postulate struke i zdrave pameti.

Popoviću i Podnaru bitno u kojoj si stranci

Nastavak ispod oglasa

Tek što smo objavili istinitu priču o aroganciji načelnika PU ličko-senjske Ante Podnara, njegov štićenik Popović piše apologetski tekst u kojem je sve bitno osim-istine. Važnije je jeli  mladić na kojega se Podnar otresao član neke stranke, nego li što se događalo u cijeloj priči. To nevješto bacanje prašine u oči nije prošlo nezapaženo kod većine čitatelja koji su se s čudom pitali: o čemu ovaj  opet…? Neslavni portal koji štiti političku nedonoščad s ovih prostora  stalno traži razloge da bi se narugao drugima. Već je jadan „ispalio“ sav arsenal ruganja i laži i pri tome zaradio nove sudske parnice. Sufleri su mu, onako obrazovanom i inteligentnom, sada sugerirali da se Žeka B. obruši na ankete.

Kada o nečemu pišeš bilo bi dobro za početak znati elementarne postavke i detalje toga o čemu pišeš. Jadni Željo B. opet se upleo u nešto čemu nije dorastao. Uostalom, to je priča njegovog života: pisati o nečem, o čemu pojma nemaš! Tako taj neslavni tzv. novinar piše kako je javnost zadnjih dana maltretirana anketama! Kome smetaju ankete? Uglavnom sadašnjim i budućim gubitnicima. Podsjetnik luzeru nad luzerima i vlasniku dvaju firmi s blokiranim računima, Želji B.: pa i ti si kao dokazani anketni stručnjak prije godinu dana objavio jednu od svojih famoznih anketa! Istina je da ti pojma nemaš o  anketama, o veličini uzorka, statistici i svim tim važnim detaljima. Nije važno. I tako si sa svojim otužnim portalom i serijalom uvredama postao sprdnja koja je dobra samo za učestalo podizanje sudskih tužbi.

Ankete po želji 

U prilogu ovog teksta objavljujemo podsjetnik o još jednoj propaloj anketi portala „Slobodna laž“. Anketa je objavljena prije godinu dana, ali ne i njezini rezultati jer su išli u prilog svih onih koje Željo B. ne može smisliti i s kojima se sudi već godinama. Uvijek u ulozi optuženog.

Ispitivanje javnog mišljenja o statusu političkih stranki, rejtingu pojedinog političara, medijima, proizvodu i sl.  civilizacijska je tekovina prakticirana posvuda u svijetu. Trebalo bi je zabraniti jedino u Lici i u Gospiću da ne bi slučajno prevladalo pozitivno mišljenje o likovima koje „ne ljubi“ ekipa okupljena oko lika što ga sve češće zovu budaletinom. Ne treba kriviti Želju B., nego li one koji ga tapšu po ramenu kada on jadan zaradi novu sudsku tužbu jer je nekoga oblatio i patološki guštao što je vrijeđao nečiju obitelj. Takvi mu doista ne čine dobro. Oni su toga itekako svjesni, ali ne i on koji pri tome umišlja kako je postao netko.

L.O.