Potražili smo „echo“ vijesti vezane uz fizički obračun koji se dogodio u Općoj bolnici Gospić 25. veljače u jutarnjim satima na Odjelu radiologije. Prema podacima Policijske uprave ličko-senjske muškarac (1969.) iz Gospića je nakon verbalnog sukoba nekoliko puta udario zaposlenika bolnice (1973.) i nanio mu lakše ozljede.

Ubrzo se doznalo kako je riječ o dr. Antonu Krniću koji je, prema navodima svjedoka, isprovocirao pacijenta kada je čuo da je riječ o hrvatskom branitelju i ratnom vojnom invalidu. Sve se tada stišalo nakon šamaranja, zbog kojega je hrvatski branitelj završio na sudu i kažnjen globom. Inače se dr. Krnić već „proslavio“ svojim statusom na facebooku kada se hvalio navodnim podrijetlom i podacima po kojima je njegov djed koncem II. svjetskog rata iz četnika prešao u partizane. To mu je bilo malo pa je početkom ove godine povodom potresa na Banovini obrušio na navijačku skupinu BBB zbog toga što „oni tamo samo smetaju i prave gužvu, umjesto  da pomažu“.

Za informaciju o razvoju situacije nazvali smo ravnateljicu OB Gospić dr. Sandru Čubelić.

-Za sada vam ne mogu reći ništa novoga jer je od 25. veljače dr. Anton Krnić na profesionalnom bolovanju pa nije dao iskaz u svezi toga incidenta. Čim se bude znalo nešto više, obavijestit  ćemo vas, kratko je rekla ravnateljica dr. Sandra Čubelić.

L. O.