Danas je nastavak izbora u Gradu Gospiću te su do sada svi kandidati koji podržavaju dr. Milinovića i Kolića izabrani. To je još jedan dokaz koliku imaju podršku na terenu.

Naročito je danas zanimljivo  bilo u Temeljnom ogranku Smiljan koji spada među  tri najveća Temeljna ogranka. I tu su za izaslanike  i članove Izvršnog odbora izabrani svi kandidati koji podržavaju Milinovića i Kolića.

Od ukupno  30 kandidata koji su bili na listi biralo  se 15 i svih 15 izabranih su kandidati Milinovića i Kolića. Dakle,  potpuni trijumf.

Težak udarac za državnu tajnicu Katicu Prpić

Zanimljivost  izbora bila je u tome što je to Temeljni ogranak državne tajnice Katice Prpić koja je na ovaj način doživjela težak poraz koji joj je sigurno još teže pao jer je sve svoje snage upotrijebila da njezina i  lista Ivice Radoševića – Mačka pobijedi u Smiljanu.

Ovo je zapravo dokaz odlične organizacije, ali  i velike potpore članstva dvojcu Milinović-Kolić. Ostaje veliko pitanje hoće li  nakon ovakvog debakla Katica Prpića odustati od kandidature za potpredsjednicu HDZ – a jer  je očito da nema potporu ni svoje osnovne baze.

L.O./V.I.