Pobjeda ŽKK Gospić, ali…

U 4. kolu A2 lige u Gospiću su se susrele ekipe ŽKK Gospić i  ŽKK Otocca. Slavila je domaća ekipa s rezultatom 63:43
(9:10, 23:8,13:12,17:13). Ono po čemu ćemo pamtiti ovu utakmicu su bile greške. Gospićanke su započele utakmicu bez koncentracije i borbenosti, a nije ih služio niti šut. Tako se prva četvrtina završila sa skromnih 10:9 za Otočac. U drugoj četvrtini Gospićanke  se bude, što rezultira odvajanjem na dvoznamenkastu prednost od 14 koševa razlike. Rezultat na poluvremenu je bio 32:18.

Mlaka igra se nastavila i u drugom poluvremenu, ali ipak ŽKK Gospić lagano odžava stečenu prednost te pobjeđuje rezultatom 63:43. Unatoč pobjedi prikazana igra nam ne ulijeva puno optimizma uoči dvije jako teške utakmice koje su pred klubom: najprije Kup protiv prvoligaša ŽKK Trešnjevke, pa ligaško gostovanje kod Akademije „Žana Lelas“ iz Splita. 

Nastavak ispod oglasa

Ekipa ŽKK Gospić mora biti svjesna da će ovakvom igrom teško uhvatiti prve dvije pozicije koje vode u ligu za prvaka. Kod Gospića su se ovoga puta istaknule Lina Strilić sa 18 poena te Tena Samaržija Mikša sa 17 postignutih poena. Svakako treba uputiti čestitke gošćama na fer i korektnoj igri. Svoje prve seniorske minute na terenu upisale su i mlade  Nika  Radošević, Mia Binički te Ivona Milinković koja je postigla i svoje prve koševe u seniorskoj košarci.

L.O.