Počeli unutarstranački izbori HDZ-a u gradu Otočcu

Započeli su unutarstranači izbori u nekad najjačoj političkoj stanci u Otočcu HDZ-u, koja je na zadnjim lokalnim izborima izgubila vlastu Gradu Otočcu. Mala sala Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac bila je premalena kako bi primila sve članove TO HDZ Gornji Grad, stoga je izvanredna izborna skupština održana u velikoj Sali GPOU. Nazočne je pozdravio predsjednik Povjerenstva GO HDZ-a Ivica Miletić koji je potom predložio radno predsjedništvo u sastavu Ivan Bunjevčević, Ivan Vidmar, Jasna Orešković, Meri Sladović i Renata Hodak.

Nastavak ispod oglasa

Nazočnima se obratio član operativnog tima Povjerenstva Branislav Šutić koji je kazao:

„ HDZ se opet budi, kao što i treba biti jer je temelj razvoja društva i čini prosperitet grada Otočca. Nadam se da će ova Izborna skupština kao i sve druge skupštine koje ćemo u narednim danima provoditi pokazati da HDZ ponovno u gradu Otočcu, nakon što je izgubila izbore, ide korakom ka stabilizaciji i napretku grada Otočca. Imali smo sastanak užeg sastava Povjerenstva i kao radno tjelo prikupili smo i dobili kandidature pojedinih kandidata i pripala mi je čast da vas mogu pozdraviti i da vam još jednom mogu reći, zaista vam hvala što ste došli u ovako velikom broju“ – kazao je Branislav Šutić.

Tajnim glasanjem za predsjednika TO HDZ-a Gornji Grad izabran je Ivan Vidmar. Izvršni odbor TO HDZ-a Gornji grad čine Bolf Zlatko, Bunjevčević Ivan, Cvitković Zlatko, Draženović Dražen, Kostelac Jerko, Kotvica Emil, Orešković Josip – Ćamar. Izabrano je i 27 izaslanika za izbornu skupštinu GO HDZ-a Otočac.

Nakon Izborne skupštine TO HDZ-a Gornji Grad slijedi izborna skupština TO HDZ-a Donji grad koja će se održati 25. Listopada, a potom slijedi održavanje Izborne skupštine GO HDZ-a Otočca koja bi se mogla održati po nekim predviđanjima polovicom ili krajem studenog.   

D.P.