Započeo rukometni kamp “Gospić 2021”

0

Ispred Gradske sportske dvorane u Gospiću okupili su se jutros  mladi rukometaši i rukometašice Gospića koji su na taj način započeli sa prvim treninzima i tako otvorili ovaj, za Rukometni klub “Gospić”, povijesni sportski kamp.

Dočekali su ih poznati treneri Nenad Šoštarić, Boris Dvoršek, Iva Kanjugović i Alen Marošević, a Ivan Verzon se ispred kluba obratio sudionicima kampa i predstavio ove trenerske gigante.

S vratarima će do nedjelje, kada se priključuje trener golmana Darko Jeličić, raditi Alen Marošević. Kamp koji je organiziran isključivo za djecu Rukometnog kluba “Gospić” od 2006. do 2011. godišta i traje do 22. lipnja.

Tijekom četiri dana nešto više od 100 članova kluba podijenjenih u četiri uzrasne kategorije trenirat će dva puta dnevno u Gradskoj sportskoj dvorani, dvorani OŠ dr. Jure Turića i na vanjskim terenima u krugu Gradske sportske dvorane. Organizirane su i rukometne utakmice, sportsko društvene igre i zajedničko druženje.

S obzirom na organizaiju ovoga kampa, rejting trenera i mladenačku upornost polaznika kampa treba očekivati još jednu uspješnu generaciju RK „Gospić“.

L.O./RK

Oglas