Naslovnica Gospić Počitelj – u minskom polju stradao muškarac

Počitelj – u minskom polju stradao muškarac

3

Kako je priopćeno iz PU Ličko senjske jutros je u minski sumljivom području u Počitelju smrtno stradao 52 – godišnji muškarac sa šireg područja Grada Gospića.

I ovaj nesretni slučaj još jedno je u nizu upozorenja stanovništvu da minsko sumljiva i označena područja treba izbjegavati, te ponašati se u skladu sa upozorenjima. Djelatnici PU Ličko senjske obavljaju na mjestu nesreće očevid.

 

Dražen Prša

3 Komentari

  1. Molio bih autora teksta da provjeri informaciju koju je objavio budući nesretni lovac nije poginuo u minskom polju nego od postavljene minsko eksplozivne naprave (zasad nepoznate) na čeki.
    Pokušajte provjeriti bar zbog obitelji pokojnog.

  2. p. Ivica,
    autor teksta (ja) s godinama stečenog iskustva u pisanju tekstova, nebi baš olako napisao neprovjerenu vijest. Tako da, nigdje nije spomenuto “minsko polje” već ” minski sumljivo područje”.! A kao drugo, informaciju prije objavljivanja itekako dobro provjerim, jer sam na greškama i neprovjerenim informacijama itekako toga puno naučio. Gore napisana vijest dobivena je službenim putem iz PU Ličko senjske…
    lp

  3. Gospodine Prša, ispričavam Vam se ako ste moj komentar shvatili kao moju packu Vama, to mi nije bila namjera. Jedino što sam htio je to, da budući znam rođake poginulog i “neslužbenu” verziju ove tragedije iz njihovih usta, da javnost upoznate s stvarnim činjenicama pogibje. Nažalost, ako se i službeno potvrde njihove riječi, možemo samo konstatirati da bolesnih umova i zajedljivih ljudi još uvijek ima među nama koji su spremni i na ovakva zlodjele zbog ponekog vepra.

Comments are closed.