Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i dvije prometne nesreće od kojih jedna s tragičnim ishodom.

Što se krađe tiče  pretpostavlja se da je u razdoblju od 6. do 13. rujna ove godine u Vrhovinama nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 49-godišnjakinje iz Vrhovina i ukrao nekoliko  televizor.

U svega tri dana razmaka na području naše županije u prometnim nesrećama poginulo je dvoje ljudi. Najprije se to ovoga vikenda dogodilo na Jadranskoj magistrali, a jučer u 14.25 sati u Bilaju pored  Gospića. Vozeći moped s prikolicom  80-godišnjak iz Bilaja  prilikom uključivanja u promet na nerazvrstanu cestu Bilaj-Barlete u smjeru Barleta nije propustio sva vozila. Na njega je naletio  teretni automobil gospićke registracijske oznake koji se kretao nerazvrstanom cestom, a kojim je upravljao 58-godišnjak iz Bilaja. Pri tome je  prednjim dijelom vozila udario u desnu stranu mopeda. Nesretni 80-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Očevid prometne nesreće izvršila je općinska državna odvjetnica iz Gospića, koja je izdala nalog za provođenje obdukcije poginulog vozača mopeda.

L.O.