Policijska uprava ličko-senjska zaprimila je pismo gospodina Marijana Banovića iz Požege, u kojem on iskazuje zahvalnost policijskim službenicima za izvrsno obavljen posao tijekom očevida prometne nesreće na području Plitvičkih Jezera. Pismo prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Dana 07.08.2011. godine na povratku s tradicionalnog planinarskog pohoda na Dinaru povodom dana pobjede i Domovinske zahvalnosti imao sam prometnu nezgodu kod Rudanovca – NP Plitvička Jezera. Naime, srndać je iz šume uz cestu iskočio pred auto i nisam ga mogao izbjeći. Promet na cesti Korenica – Plitvice bio je dosta gust, no sreća pa nisam vozio brzo i uspio sam vozilo zaustaviti da se promet dalje odvijao normalno.

            Odmah sam nazvao DUZS na 112 i zamolio policijske službenike, na što su me Vaši službujući policajci iz Korenice zamolili da se strpim dok obave već započet očevid te da će odmah doći. I doista, nisam dugo čekao, policajci su stigli, pozdravili se s nama, obavili očevid, napravili zapisnik, obavijestili lovište NP Plitvička jezera. Dakle, u najkraćem mogućem roku Vaši ljudi su savjesno obavili svoj posao uz maksimalnu ljubaznost.

            Automobil nije bio jako oštećen pa smo supruga i ja nastavili put kući i cijelim smo putem razgovarali kako bi bilo divno kada bi čovjek uvijek kada mu je potrebna pomoć službujućih policajaca doživio ovakav susret i pomoć. Imam sreću pa je ovo prva moja prometna nezgoda u kojoj osim životinje nitko nije ozlijeđen, a usluga i pomoć službujućih policajaca bila je besprijekorna.

            Lijepo Vas molim da Vašim službujućim policajcima (preslika zapisnika priložena) izrazite moju zahvalnost za pomoć, ljubaznost i izvrsno obavljen posao.  

S poštovanjem,                                                                                         

                                                                                                                                                                                        Banović Marijan

                                                                                                                                                                                       Alojzija Stepinca 14

                                                                                                                                                                                          34000 POŽEGA

Pismo:Kliknite da se uveća