Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih, a kako nekom najjednostavnije reći da ga voliš nego pokloniti mu mali znak pažnje. Tih detalja dosjetili su se i kreirali poklone u sustavu ocjenjivanja kvalitete Lika Quality.

Poručuju: Neka ovog Valentinova to bude Lika Quality poklon paket, paket prepun domaćih proizvoda u čiju je proizvodnju utkano toliko ljubavi i znanja.

Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika Coop ovog su puta kreirali Lika Quality poklon pakete posebno za muškarce, posebno za žene, a sve povodom Valentinova. Poklon paketi za žene kreirani su od kozmetičkih proizvoda, suvenira i slatkih namirnica, dok su paketi za muškarce kreirani od suvenira, sira i rakije.

Lika Quality proizvodi proizvedeni su na području destinacije Lika, od pomno biranih sastojaka i s uporištem u tradiciji, a lokalni proizvođači inspirirani upravo ljubavlju prema ličkoj tradiciji marljivo i pomno izrađuju autohtone proizvode vrhunske kvalitete kako bi Vam približili predivnu ličku prirodu i tradiciju.

Lika Quality poklon pakete mogu se naručiti online na službenoj web stranici Klastera Lika Destination: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/.

Osim toga, kupnjom Lika Quality poklon paketa potičemo rad malih proizvođača te proizvodnju lokalnih proizvoda. Ujedno, pokažimo svojim najmilijima koliko ih volimo!

L. Q./L. O.