Pokušaj ubojstva nožem

Približavanjem ljeta i povećanjem broja turista, povećao se i broj krađa, ali i drugih nevolja. U Novalji je jučer oko 4 sata nožem napadnut njemački državljanin(18). Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom s područja Đurđevca kojega se sumnjiči za taj napad, okvalificiran kao kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju. Nijemac je na sreću prošao s lakšim ozljedama, dok je napadač zaradio kaznenu prijavu. Ovome dodajmo i jednu tučnjavu koja se također dogodila na području Novalje.

U razdoblju od 12. do 16. svibnja 2016. godine u šumskom predjelu Jezerana, nepoznati počinitelj otuđio je sigurnosnu kameru u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Brinju.Niti sigurnosne kamere više nisu sigurne.

Nastavak ispod oglasa

U srijedu je mještanin u Medku pronašao protupješačku minu rasprskavajućeg usmjerenog djelovanja. Mina je na sreću bila bez upaljača. Preuzeo ju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

P. U./L. O.