Policija danas javlja o događajima  s početka ove godine

Mnoge događaje iz krim-domene policija niti ne dojavljuje, što je svakako vezano uz njihova nastojanja da se što prije uđe u trag počiniteljima. Tako nam danas iz Policijske uprave ličko-senjske javljaju o nepoznatoj lopini koji je  početkom travnja iz nezaključanog osobnog automobila u Gospiću ukrao torbicu s novčanikom, novcem i osobnim dokumentima u vlasništvu 52-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Gospića.

Noću 18. na 19. svibnja 2020. godine, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u Sincu, vlasništvo pravnog subjekta sa sjedištem u Otočcu. Bukvalno je pokrao sve što je mogao:novac, pića, cigarete i prehrambene artikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Još zimus smo doznali privatnim kanalima o tučnjavi u Otočcu, ali provjerom kod policije nismo dobili odgovore. PU danas pak javlja kako su policijski službenici PP Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“. Sumnjiči se da je 18. veljače 2020. godine oko 16,30 sati na području Otočca, fizički napao 67-godišnjaka iz Otočca na način da ga je pretukao. Najprije štapom, a potom ga rukama udarao u glavu, posljedica čega su kod 67-godišnjaka nastupile teške tjelesne ozlijede okvalificirane u KBC Rijeka. Zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, 55-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.     

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučom u Gospiću, te vikom u Otočcu. Protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi nadležnom sudu.

L. O.