Policija kazneno prijavila 31-godišnjaka za krađu drva

0

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, jedna prometna nesreća, pronalazak minsko-eksplozivnog sredstva i nedozvoljeno glisiranje.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. 

Oglas

On se sumnjiči da je u vremenu od 2. do 10. ožujka 2020. godine u šumskom predjelu Vrhovina, posjekao i otuđio 16 stabala graba i hrasta, oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Vrhovinama. 

Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava. 

Pronalazak minsko-eksplozivnog sredstva

Jučer je građanin u moru u Senju pronašao minobacačku minu call. 81 mm bez eksplozivnog punjenja, zaostalu iz  II. svjetskog rata koju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Nedozvoljeno glisiranje

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Karlobag u Ribarici u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli 35-godišnjaka iz Gospića. Zbog utvrđenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

L.O./PULS