Policija završila istragu: Gdje su nestali novci sa svadbe kćeri gradonačelnika Kolića?

Zadnja dva mjeseca lička policija bila je zaokupljena slučajem krađe na svadbenoj svečanosti kćeri gospićkog gradonačelnika Kolića.

Na svadbi koja se održavala u jednom ugostiteljskom objektu u Gospiću 22. siječnja, nestalo je nekoliko koverti s novcem, a o kojem se iznosu radi, policija nije željela špekulirati. Cijeli slučaj nisu željeli komentirati ni novopečeni mladenci.

Nastavak ispod oglasa

U policijskom priopćenju kratko je napisano kako su poduzeli istražne radnje te došli do određenih saznanja. Obavljen je veći btoj obavijesnih razgovora, poligrafskih testiranja i vještačenja.

U policijskom priopćenju stoji:

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u cilju pronalaska i otkrivanja počinitelja prijavljenog kaznenog djela krađe, koje se dogodilo u ugostiteljskom objektu „Prašina“ tijekom noći 22./23. siječnja 2011. godine, poduzeli su niz mjera i radnji te došli do određenih saznanja.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja obavljen je veći broj obavijesnih razgovora, poligrafskih testiranja i vještačenja, te je na osnovu provedenog prikupljen čitav niz indicija i utvrđen određeni stupanj osnova sumnje, a o svemu poduzetom i utvrđenom obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo.

Na svadbi para Vidaković među nekoliko stotina uzvanika našle su se i brojne osobe iz političkih redova, uključujući ličko-senjskog župana Milana Jurkovića, ministra zdravstva Darka Milinovića i mnogi drugi.

Milinović koji je s gradonačelnikom veliki prijatelj, potvrdio je da je bio na svadbi, ali o krađi ništa ne zna. Na upit novinara zbunjeno je upitao “Ne mislite valjda da sam to ja”.

MUP/H.J./vlm