MUP

Lička policija je zatvorila krug indicija oko podmuklog ubojice Nikice Ostovića iz Kutereva, te je samo pitanje dana kada će on biti uhićen, doznaje to Jutarnji list, a prenosi KAportal. Prima pisanju Jutarnjeg lista policiji je bitne informacije otkrila pokojnikova supruga Marija koja je na ispitivanju provela gotovo 30 sati.

– Prema zasad dostupnim informacijama, radi se o osobi koja je vrlo bliska obitelji Ostović te vrlo dobro poznaje sve njihove životne navike. Istraga bi trebala pokazati ima li osumnjičenik za Nikičino stradanje veze s ranijim čudnim događajima poput trovanja vode u njihovu bunaru i koma za pečenje rakije naftom. Moguće je da se radi o istoj osobi koja je pisala uvredljive grafite po asfaltu na račun Marije Ostović, ostavljajući pritom tamo čak i njihov kućni broj telefona – piše Jutarnji.

Policija je utvrdila da je nesretnom Nikici  netko podmetnuo bombu pod panj, a kada ga je pomaknuo u subotu nešto prije 11 sati, eksplozivna naprava se aktivirala i na mjestu ga usmrtila.

L.O.