Naslovnica Gospić Poljoprivrednici, ne propustite ovu edukaciju

Poljoprivrednici, ne propustite ovu edukaciju

1

Još ima vremena za prijavu za sudjelovanje u edukaciji o sigurnom rukovanju pesticidima, što ga za poljoprivrednike priređuje Ličko-senjska županija. Podsjećamo kako je županijski Upravni odjel za gospodarstvo pozvao zainteresirane za sudjelovanje u novom krugu edukacije koji će se u Gospiću 21. i 22. siječnja 2016. godine u Kulturno informativnom centru Gospić (KIC),u vremenu od 9 do 12 sati.
Za provedbu projekta Ličko – senjska županija je osigurala sredstva za sufinanciranje izobrazbe za ukupno 375 polaznika. Cijena izobrazbe po polazniku iznosi 360 kuna od kojih Ličko – senjska županija sufinancira iznos od 160 kuna po polazniku. Razliku u cijeni od 200 kuna plaća svaki polaznik izobrazbe. Zainteresirani sudionici mogu izvršiti prijavu sudjelovanja u programu edukacije Upravnom odjelu za gospodarstvo, kontakt osoba: Snježana Došen na tel: 588-244, e-mail: snjezana.dosen@licko-senjska.hr. Prijave se mogu izvršiti najkasnije 21. siječnja uoči početka edukacije.

H. J.

1 komentar

  1. Bez potrebe ucit narod o propast zdravlja sa spicanjem. Mnogi poljuprivrednicu umiru mladi od tih kemikalija. Sto god manje spricanja to bolje. Kisa pada nosi u potoke i sve pomalo truje.
    Bolje sjeme nista nesmeta ali kosta pet puta vise. Pogledajte Americke stranice za sjeme i narucite.
    Pustite ljepotu Like da mirise i siri svoj miris.
    Reko je stari Lican.
    Zelen listic ruzice nam krije. Slavuj pjeva popolju se cuje. Djeda ore i popolju sara. Miris cvijeca izdaleka hara. Sa vasim spricom i slavuj i djeda ce odputovat.

Comments are closed.