Pomozimo Josipu Kolačeviću

Još od 2012. godine inicijativom tadašnjeg župnika mons. Mile Čančara i časne sestre Velimire Marinović, Misijska zajednica župe Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić ručno izrađuje ukrase, kolače i ostale prigodne poklone i prodaju ih na Misijsku nedjelju. Ove nedjelje, na drugu nedjelju došašća, Misijska zajednica je ručno izrađene božićne ukrase i prodavala ih tijekom nedjeljnih misa. Prihode od prodaje donirali su Josipu Kolačeviću.

Josip je sedamnaestogodišnjak iz grada Gospića koji je prošle godine prilikom pada doživio tešku ozljedu. Posljednjih godinu dana građani grada Gospića pokazali su da imaju veliko srce za potrebite, a posebno su u nekoliko navrata prikupljali pomoć za Josipa, gdje je važno istaknuti malonogometni turnir u Gospiću.

Tijekom Josipovog boravka u Varaždinskim toplicama, Josipa su posjetili izbornik Zlatko Dalić, HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić te član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Nogometnog saveza Varaždinske županije Nenad Horvatić.

Kako bi Josipov oporavak prošao što bezbolnije, za njegovo daljnje liječenje potrebna su financijska sredstva. U vrijeme došašća, otvorimo naša srca i pomozimo najpotrebnijima. Svaku svoju kunu podijelite najpotrebnijima, jer više nego što mislimo, ona će vrijediti i izmamiti osmijeh na lice našem Josipu.

Josipu možete pomoći uplatom na žiro-račun: HR3723400093204424633 (Banka: PBZ, na ime: Lucija Kolačević.)

L. O.