GOSPIĆ – Novim senzacionalističkim napisima portal Slobodna Lika nastavlja zabavljati javnost. Glavni urednik i jedini novinar toga “medija” pao je u tešku depresiju  kada je saznao da je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko osobno čestitao Milinoviću i Krmpotiću na rezultatima ostvarenima na posljednim izborima. Razumljivo da je Popović nervozniji od Marasa koji je doživio još jedan debakl jer mu nije uspjelo da preko svojih trabanta poljuljati status Milinovića i Krmpotića u Središnjici stranke, te osobno kod predsjednika Tomislava Karamarka.

U još jednom napadu na sve koji ne misle isti kao i on, Željko Popović se ponovno zapleo u lažima . Naime, on navodi kako je telegram upućen iz središnjice HDZ-a u Zagrebu lažnjak. Iako svatko s minimumom općeg znanja i kulture ( a bogami i mozga) zna da je to uobičajen način komunikacije između predsjednika stranke i osoba zaslužnih za izborne rezultate, točnije način na koji se čestita istima. Da bi shvatili psihičko stanje Popovića, ali i još jednom dokazali da pišemo isključivo provjerene informacije donosimo originali telegrame koje je uputio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čelnicima županijskog i gradskog HDZ-a.

Zaboravimo na trenutak na laži vezane uz politiku. Naime, danas su čitatelji portala SlobodnaLika imali priliku pročitati vijest kako je isti u top 30 najčitanijih. Iako takva informacija može biti istina samo u mašti autora navedenog teksta ili kako bi neki rekli možda da je među 30 najčitanijih, ali u Tunguziji. Službena informacija govori da je portal Slobodna lika na 737. mjestu, a Lika-online na 35. mjestu u RH, odnosno „samo“ 702 mjesta ispred. Evo i taj službeni podatak govori više nego tisuću riječi i ni jedna ga laž izrečena od Popovića ne može pobiti. Stvarno nas zaprepašćuje od kud mu toliko energije za proizvodnju laži u ovim sparnim danima. Ali zaboravili smo ipak je to „Slobodna laž“ .

L.O.