Svi se pitaju zašto je Željko Popović u zadnje vrijeme toliko nervozan i je li upravo ta nervoza uzrok silnim lažima koje je u stanju izreći. Da ne nabrajamo, spomenuti ćemo samo zadnje laži oko proslave Dana Grada Senja. Svatko može pogledati na TV Loki ( 2:50 min, 14:39 min, 22:12 min, 29:50 min) da se gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina između ostalih (Vladi RH, ministrima itd.) zahvalio i Županiji i županu na dobroj suradnji.

Župan Milinović je rekao da ukoliko ne bude donesen proračun neće biti obnove energetske obnove OŠ Senj vrijedne 6 mil kn, nabavke mamografa od 1,1 mil kn i novog sanitetskog vozila od oko 500 tisuća kuna, što je ukupno 7,6 mil kn. Provjerili smo u stručnim službama i saznali da je županija osigurala oko 600 tisuća kuna za projekt primarne zdravstvene zaštite u kojem su i mamograf i novo sanitetsko vozilo s ciljem povlačenja oko 4 milijuna kuna EU sredstava za te namjene.  Preslušavajući TV Loki,  župan Milinović je rekao da će Grad Senj izgubiti milijun eura (7,6 mil kn ) ukoliko proračun ne bude donesen što je i istina, ali nije govorio o gubitku od 17 milijuna kuna.

Popović koji je zadojen lažima ne može čak ni preslušati govor u kojem je župan istaknuo da se kroz županijske institucije – samu županiju,  ŽUC, Lučku upravu, DEC sredstva u Grad Senj slije oko 17 milijuna kuna. Dakle, Popovića nije potrebno demantirati već samo poslušati govore gradonačelnika Rukavine i župana Milinovića na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Senja.

Ante Kovač razotkrio reketarenje Željka Popovića

Ante Kovač, načelnik Općine Plitvička jezera otkrio je ono što svi znamo – da Popović funkcionira na bazi „reketa“. Sad mu nije dobar ni Ante Kovač koji je jasno rekao da mu neće platiti ništa. Kovač je Popovića razotkrio putem Facebooka. Upitao ga je, “čemu tolike laži?” A ovaj je odgovorio:“ j.. i ga, ja živim od onoga tko plati.„

Kako doznajemo, ubrzo će se doznati zašto je Popović toliko nervozan, a navodno već postoje dokazi tko mu to plaća; pod 1. da ga uopće ne spominje, a takvih je dosta (dragi čitatelji sami analizirajte koga Popović ne spominje)  i pod 2. tko plaća lansiranje laži. U narednom vremenu, odnosno vrlo brzo će se razotkriti razlog nervoze Željka Popovića i njegovih nesuvislih tekstova koje on, kako neki kažu, piše u takvom stanju u kojem se čovjek nalazi kada popije nekoliko desetaka časica žestokog pića.

L.O./V.I.