Poptisan dodatak ugovoru o poslovnoj suradnji obrtnika s Zagrebačkom bankom

GOSPIĆ – Pola godine od potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji s Zagrebačkom bankom vezanog uz kreditiranje članova Obrtničke komore Ličko senjske županije, u prostorijama Komore potpisan je i dodatak ugovoru. Ovim će dodatkom ugledna banka nastaviti do konca 2012. godine odobravati dugoročne kredite obrtnicima za kreditiranje trajnih obrtnih sredstava. Dodatak ugovoru su potpisali predsjednica OK LSŽ Ana Šerić Konjikovac i direktor poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za Dalmaciju, Emil Radić.
Kako je utvrđeno prethodnim ugovorom  o poslovnoj suradnji iz mjeseca svibnja prošle godine krediti su povoljniji od standardne ponude, nisu iznosom ograničeni s rokom otplate  do 3 godine, dok kreditna linija ovisi kreditnoj sposobnosti pojedinog obrtnika, podsjetio je Radić.
Dodatak ugovoru je rezultat nastojanja Komore da svojim članovima omogući pristup povoljnijim financijskim sredstvima u trenutcima recesije kada novac treba obrtnicima kako bi održali likvidnost i daljnji razvoj poslovanja, dodala je Šerić Konjikovac.

Lo/UO

Nastavak ispod oglasa