Naslovnica Gospić Portal CooLika.net krenuo s radom

Portal CooLika.net krenuo s radom

6

  GOSPIĆ – Internet scena Ličko-senjske županije od ovoga tjedna bogatija je za još jedan multimedijalni portal s vijestima iz Like. Portal CooLika.net će se bazirati na lokalnim kulturno-obrazovnim zbivanjima, a značajno je i da će veći dio sadržaja posvetiti mlađoj publici.

    Cilj portala je stvaranje novog izvora dnevnih informacija s područja grada Gospića i županije, kao i šire, s naglaskom na jedinstvene sadržaje, te promociju Like  diljem Domovine i svijeta.  Na druge medije u županiji ne gledamo kao na konkurenciju, već kao uzor i motivaciju  pri vlastitom nastanku i ovim putem ćemo svima poželjeti bogatu tradiciju, dugo postojanje, natjecateljski duh, ekskluzivnost i održavanje visokog nivoa koji nas je i inspirirao, te naveo na ovu, danas prilično hrabru ideju – stvaranje novog medija!

                                                               Uredništvo portala Coolika.net

6 Komentari

  1. Munjen kao uvijek ima inteligentne komentare. Čestitam portalu na početku rada i puno sreće!

  2. Unaprijed izražavam nezadovoljstvo jer taj vaš novi portal neće nas obavještavati o fenomenu prisluškivanja građana, stezanju obruča oko gospićke mafije, kriminalnim hobotnicama u sudu i sličnim argumentiranim istinama. Sve vi nešto o kulturi i sportu, a nimalo nema istina sa šanka. E jeste neki…Ugledajte se vi malo na stručnjaka iz naših redova. Jest da je svako malo na sudu zbog budalaština ali nema veze. Čitaj samo čitaj!

  3. Ti misli kako oces, aöli mi i reci tko placa sve te novinare dal netko iz privatnog dzepa? Ciji su Lika online, Slobodna lika, Lika plus Glas Gacke dali ti svi novinari ili slobidni novinari rade volonterski? Malo morgen pa ti misli sto oces.

  4. Glas gacke plaća Otočac, HGK, Erste i još neki, Slobodnu liku Karlobag, Brinje, SDP i Karlo Starčević, Lika online Gospić, HEP, Lika Plus Korenica, Np Plitvice itd itd…Sve se vidi po reklamama na portalima.

  5. Priča se da je CooLika.net vlasništvo jednog visokopozicioniranog političara u županiji…
    MILI SVAKO…. malo morgen od tvoje konstatacije, bar koliko je meni poznato….

Comments are closed.