Posjet Internom odjelu OB Gospić

GOSPIĆ- Tradicionalni posjet članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Mladeži HDZ-a Općoj bolnici Gospić povodom Svjetskog dana bolesnika protekao je u ugodnom ozračju. Na Internom odjelu goste su primili ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić, voditeljica odjela dr. Ivanka Krmpotić i dr. Drago Ratković sa suradnicima.
-Hvala vam što ste se sjetili naših pacijenata, zahvalila je voditeljica Internog odjela dr. Ivanka Krmpotić. Ovo je odjel na kojemu se inače izmjenjuje najviše pacijenata, a ovih smo dana zbog epidemije gripe imali i previše posla. Vaš dolazak puno nam znači jer pokazuje uvažavanje našeg posla, i što je najvažnije vaša pažnja razveseljava naše pacijente jer im topla riječ i mali znak pažnje mnogo znače. Mnoštvo voća kojega ste donijeli itekako će dobro doći pacijentima za stjecanje imuniteta, zaključila je dr. Krmpotić.
U zajedničkom izaslanstvu Zajednice žena i Mladeži HDZ-a bili su Marta Grgurić, predsjednica Županijske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski, Ana Mari Bašić, predsjednica zajednice na razini Grada Gospića, Nina Baburić članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini i Petar Radošević, član predsjedništva HDZ-a Gradske i Županijske organizacije. Nakon obilaska pacijenata Internog odjela OB Gospić, na srdačnom prijemu zahvalila se Marta Grgurić.
-Iznimno cijeno vaš odgovorni posao i vaša zalaganja da se svakom pacijentu posveti maksimalna skrb i pozornost. Uvijek s radošću dolazimo u Opću bolnicu Gospić, bez obzira je li riječ o Dječjem ili nekom drugom odjelu. Pohvale pacijenata na tretman tijekom boravka u ovoj medicinskoj ustanovi svakako su vam najveća nagrada. Zato vam je još jednom zahvaljujemo što ste nas primili i što u svojem radu pokazujete veliku požrtvovnost, stručnost i zalaganje na dobrobit pacijenata čiji se dan danas obilježava u cijelom civiliziranom svijetu, kazala je Marta Grgurić u ime izaslanstva Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Mladeži HDZ-a županijske razine.
H. J.