Posjetili smo stožer HDZ-a

U stožer HDZ-a pristiže puno zahtjeva da se dr. Milinović i Krmpotić pojave na određenim mjestima i događanjima. Gotovo je nemoguće fizički udovoljiti svim zamolbama. O aktivnostima stožera HDZ-a svjedoči i činjenica da su sinoć do kasnih noćnih sati bili aktivni te dogovarali aktivnosti za sljedeći dan. Saznajemo da su se razišli tek nešto prije pola noći.

Josipa, Anita, Iva, Bronzi, Žaki, Heć, Anela, Matea i ostali članovi stožera HDZ-a u problemima…

Nastavak ispod oglasa

Očito u stožeru imaju velikih problema kako bi udovoljili svim zahtjevima koji svakodnevno pristižu.  Već jutros smo ih zatekli na ranojutarnjoj kavi u jednom poznatom gospićkom kafiću dobro raspoložene, gdje pokušavaju naći barem malo prostora za Milinovića, Krmpotića i kandidate s lista, kako bi u posljedni trenutak “uglavili” njihovo pojavljivanje, odnosno udovoljili zahtjevima koji pristižu.

Iva Alar: U pogonu smo 24 sata dnevno. Pozivam vas na veličanstven koncert Škore i Ane Rucner
Glasnogovornica Iva Alar: “Imamo slatkih problema, naši kandidati Milinović i Krmpotić, te kandidati s liste izazvali su toliko pozornosti da neće biti lako udovoljiti pristiglim molbama za njihovo pojavljivanje na određenim događanjima. Naš je stožer u pogonu 24 sata dnevno kako bi do najsitnijih detalja isplanirali pobjedničku kampanju.Ovom prilikom pozivam da nam se svi pridružena veličanstvenom, pobjedničkom koncertu.”

Ostali kandidati nisu obavijestili javnost o svojim stožerima, znači li to da su potpuno neorganizirani i da zbog toga vlada rasulo, tek će se vidjeti.

L.O./N.M.