SENJ – Dan po dan, događaj po događaj i evo nas pred finalom pete sezone Jadranskih igara. No prije nego odradimo događaj sezone – veliko finale – gdje će se ekipe boriti za titulu najbolje ekipe na Jadranu, čekaju nas igre u Senju gdje ćemo saznati posljednje finaliste…
U srijedu 13.8.2014. karavana kreće put grada Senja, gdje je od 20 sati na rasporedu pravi spektakl: posljednje ovogodišnje igre prije velikog finala koje svi s nestrpljenjem iščekuju. Temperamentne ekipe, nabrijani navijači i hrpa pozitivne energije koja već sada struji oko nas govore nam samo jednu stvar: u gradu podno Nehaja čeka nas ludnica i pravi pozitivni kaos.
Što se igara tiče, u Senju ćemo imati prilike vidjeti leteći vaterpolo, mošarku, ribarske kašete, utrku magaraca te potezanje konopa, a tko će biti najbolji ovisi o spretnosti ekipa od kojih ćemo svakako skrenuti pozornost na domaćine koji će se itekako potruditi i dati sve od sebe da se pobjednička pjesma ori do dugo u noć.
Organizatori ovog događaja, Grad Senj, Turistička zajednica grada Senja i agencija Adria events ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje i prijatelje ovog događaja da nam se pridruže u srijedu, jer ono što je pred nama pravi je show program kojeg nikako nemojte propustiti!

Ines Brežnjak/Ji/Lo

Igre u Senju
Igre u Senju