Potpisan Ugovor o izvođenju radova na održavanju obalnih zidova i komunalnih vezova od lukobrana Sv. Ambroza do gata Sv. Nikole u luci Senj

Lučkoj upravi Senj danas je potpisan Ugovor o izvođenju radova na održavanju obalnih zidova i komunalnih vezova od lukobrana Sv. Ambroza do gata Sv. Nikole u luci Senj.

Ovaj vrlo značajan projekt za Lučku upravu i Grad Senj sufinanciran je od strane Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture s 2 milijuna kuna na temelju Sporazuma potpisanog s ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture, Olegom Butkovićem, u mjesecu kolovozu ove godine.

Nastavak ispod oglasa

Ugovor o izvođenju radova potpisao je u ime Lučke uprave Senj ravnatelj Predrag Dešić s ovlaštenim osobama zajednice ponuditelja IZGRADNJA d.o.o. Crikvenica i DSS Crikvenica.

Potpisivanju ovog Ugovora nazočili su gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina i predsjednica Upravnog vijeća Županijske lučke uprave Senj Božica Šarenić.

Ovaj projekt je jedan od nekoliko pripremljenih projekata Lučke uprave Senj koje je prepoznalo Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture i potpisivanjem ovoga Ugovora o izvođenju radova u luci Senj nastavljeno je ulaganje aktualne Vlade Republike Hrvatske u Ličko-senjsku županiju.

Projekt predstavlja prvu fazu uređenja obale u luci Senj, nakon čega slijedi druga faza uređenja lučkog područja dijela obale ispred poslovne zgrade Lučke uprave Senj te, naposljetku, na tako uređenom području postavljanje spomen obilježja poginulim senjskim braniteljima u Domovinskom ratu.

L.O./I.Ž.