Naslovnica Gospić Potpisi za kandidaturu

Potpisi za kandidaturu

11

GOSPIĆ- Prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović započelo je dana pred zgradom FINA-e. Na štandu su  potpise među prvima dali zamjenici gradonačelnika Grada Gospića Marta Grgurić i Ivan Biljan. Tijekom dva sata, koliko je trajalo prikupljanje potpisa, potporu kandidatkinji HDZ-a dalo je nešto manje o 200 građana Gospića. Iz HDZ-a obavještavaju da će se njihov štand sutra premjestiti na Trg Stjepana Radić, dok će građani svoje potpise za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović ovoga petka moći dati na štandu pored gradske tržnice. Iz komunalnog odjela Grada Gospića doznajemo da do danas nitko od ostalih predsjedničkih kandidata nije zatražio mjesto na javnim površinama za postavljanje štanda i prikupljanje potpisa za kandidaturu na području Gospića. Prikupljanje potpisa HDZ je danas organizirao u većini općina Ličko-senjske županije, kao u gradovima Novalji, Senju i Otočcu.

M. S.

11 Komentari

  1. Uzalud im skupljanje potpisa kad će izgubiti, samo će uzeti glasove Kujundžiću koji ide u drugi krug

  2. Blago ovom i drugim portalima kad imaju umne komentatore popu jabuke. Kad bilo ko drugi nešto objašnjava ili ima press onda je to OK. Ali kad je HDZ upitanju onda jadni jabuka (UPSSS lubenica) trljezga o prikrivenoj reklami.pa gledaš li ti jabuko (UPSSS lubenice) vijestiu čitaš li novine.pO tvojim sudovima sve je to reklamiranje.Zna jabuka nema greške.

  3. Pa taj jabuka je jadničak uvijek sam protiv svih.Zna čovjek ko što misli i ko je u pravu a ko ne.Nema što univerzalni je stručnjak i sigurno se bavi politikom.A i kuži ne lik u sve i sva nema greške.

  4. Bravo jabuko jer kad ti našišeš komentar muka me vata.Po tvojoj oštroumnoj logici prikriveno reklamiranje je svaki tekst ili prilog na TV gdje se pojave političari. A što je onda po tvojem umnom sudu svaki prilog na TV-u o prikupljanju potpisa????????????? Kiselo mlijeko.

  5. Prije svega čestitke Lika Online na novom dizajnu. I prije toga je bio O.K. ali svako osvježenje je dobro. Samo da nije u nijansi žabokrečine kao neki. Što se potpisa tiče ne vidim ništa spornoga da u demokratskom društvu netko dade svoj potpis kome želi.A što se tiče prikrivenog reklamiranja netko je u ovoj priči ili zaljubljenik druge političke opcije (njegovo pravo) ili prikriveni neznalica koji se pravi pametan (također njegovo pravo). Mogao bi g. dotični za promjenu pogledati ostale medije.

  6. Obišao sam jučer Otočac uzduž i popriko ali nisam vidio štand da potpišem za gđu. Kolindu. Mora da su domaći stručnjaci za politiku i medije sabirali potpise po birtijama ili po kućama. Ko nam vodi HDZ dobro 5to i ide.I molim da me se vuče za jezičinu jer samo u nas možeš sjedit u Ž skupštini i imat privatni portal.To nije sukob interesa nego nečiji nemar.

  7. Down Town, javi se u Čoviće, čujem da su tamo skupili potpisa više nego u cijelom Otočcu. Kako i ne bi kad se u Otočcu, po nalogu gradske vlasti i kastera drvo prerađivača 😉 moraju dati Josipoviću i “jabuki”

Comments are closed.