Naslovnica Crna Kronika Potraga bez rezultata

Potraga bez rezultata

1

Ronioci i potražne grupe GSS-a Stanice Gospić i Interventne policije nastavili su danas potragu za Josipom Majerom iz Švice koji je nestao nakon automobilske nesreće kod Otočca 20. prosinca prošle godine. U potrazi je sudjelovalo ukupno 11 ronioca iz GSS-a Gospić, Zadar, Karlovac i Zagreb, uz pomoć ekipe Interventne policije pa se na terenu našlo ukupno 37 ljudi. Josip Brozičević, voditelj GSS-a, Stanice Gospić naglašava kako su uvjeti za potragu još uvijek vrlo teški.

-Potragu ronioca otežava vrlo slaba vidljivost i mutna voda u jezeru. Pregledali smo nekoliko pozicija na jezeru u Gusić polju gdje je najveća mogućnost da bi se moglo nalaziti tijelo nestale osobe. Posebno smo pregledali područje oko tunela. Unatoč trudu i požrtvovnosti potražnih timova današnja potraga nije dala rezultate, rekao nam je Josip Brozičević iz gospićkog GSS-a.

M. S.

SHARE

1 komentar

  1. Pročitajte službeni mail zamjenika PU u Gospiću Mladena Kranjčevića za kojega posjedujem materijalne dokaze da je ukrao 165.000 kuna kako cvili i moli pomoć na četiri adrese u MUP-u zato što sam o tome pisao u više medija. Piše do ministra da su se moji pritisci izmakli kontroli i moli da se “angažiraju i poduzmu radnje u cilju zaštite sustava”. Ako napišeš da je ukrao novce on ne smatra da je lopov već da me treba progoniti kako bi se takav lopovski sustav zaštitio. Mislim da ćemo se brzo uvjeriti kako sustav reagira da bi zaštitio tog lopova i silovatelja.

    OREPIĆEVI SILOVATELJI TRČE POČASNI KRUG
    http://sdpinterzlocin.blogspot.hr/2017/02/policijski-silovatelji-i-pederi-trce.html

Comments are closed.