Nakon što mu je povjerenik Ivica Radošević napokon potvrdio da će izbori za predsjednika GO HDZ Gospića biti u nedjelju, 09.prosinca, Milan Kolić je ponovno okupio svoj, kako je u govoru naglasio, uži pobjednički stožer na kojem se okupilo stotinjak ljudi.

Da podsjetimo, kandidat za predsjednika GO HDZ Grada Gospića je Milan Kolić uz potpredsjednike dr. Ivanku Krmpotić, Jadranku Pejnović i Petra Radoševića.

Toni Buneta doajen HDZ-a: Puna potpora Milanu Koliću i nazočnim potpredsjednicima

Sastanak stožera započeo sa obraćanjem osnivača HDZ-a i dragovoljca Domovinskog rata te kandidata za predsjednika TO Gospić Antonija Bunete. Buneta je istaknuo zahvalnost svima koji su došli i svoju osobnu potporu dali Milanu Koliću. Pozvao je sve članove da daju potporu Koliću na unutarstranačkim izborima.

Kolić poručio: „Nećemo dozvoliti Šutićevo omalovažavanje Gospića“

Kako se čulo na stožeru sa oduševljenjem je dočekan datum izbora. Kolić i njegov tim sigurni su u uvjerljivu pobjedu te je naglasio da će vratiti politički utjecaj gospićkog HDZ-a kojega se sada očito ništa ne pita.

“Ivica Radošević pokazao je u proteklom periodu da ne može zaštititi i održati političku snagu HDZ-a Gospića i najodgovorniji je za izbornu blamažu u Mladeži HDZ-a grada Gospića. Mnogi smatraju da je pod jakim utjecajem Šutića s kojim je kada je HDZ izgubi izbore na nacionalnoj razini otišao u DC.” kazao je.

Kolić je naglasio da nakon što bude izabran 9. prosinca njegova je obveza surađivati sa svim legalno izabranim pojedincima koji danas obnašaju političke funkcije. Naglasio je isto tako suradnju sa svim načelnicima, gradonačelnicima i županijom bez obzira na boju političkog dresa na dobrobit grada Gospića.

Kolić: „Gospićki HDZ ponovno će biti ponos Hrvatske – zahvaljujem stranci što je omogućila demokratske izbore sa dva kandidata“

Sastanku su nazočili predstavnici svih temeljnih ogranaka i mjesnih odbora koji su i ovaj put dali podršku Milanu Koliću. Kolić je pozvao sve članice i članove da izađu u nedjelju na izbore te da mu pomognu vratiti snagu HDZ-a grada Gospića.

Poručio je: „Uz vašu pomoć, a moju snagu i iskustvo gospićki HDZ ponovno će biti ponos HDZ-a Hrvatske“. Na kraju uz gromoglasni pljesak Kolić se zahvalio stranci što su omogućili demokratske izbore sa dva kandidata – “neka pobjedi bolji, a siguran sam u uvjerljivu pobjedu”.

L.O.