Pozitivan gostujući rezultat

Gospićki su rukometaši u Crikvenici odigrali utakmicu 16. kola III HRL zapad protiv RK Mornar i unatoč tri vrlo bitna izostanka (A. Antić, Bašić, I. Špehar) samo svojom krivicom ispustili pobjedu i na kraju morali biti sretni s neodlučenim rezultatom 28:28 (14:12) protiv ekipe Mornara.

Domaćih 6:0 nakon 8 minuta utakmice nije mirisalo na dobro no stvari su polako sjedale na mjesto te ponajviše zaslužujući I. Jeliću i Mati Paveliću dolaze na 11:11 a na odmor se odlazi s domaćim vodstvom 14:12.

Nastavak ispod oglasa

U drugo pluvrijeme gospićani ulaze čvršće, motiviranije i raspoloženije. Antić krade nekoliko lopti koje se rezultirale brzim golovima iz polukontre i kontre te prelaze u vodstvo 18:16. Isti igrač ponovno osvaja loptu ali ne uspjeva realizirati kontru za  +3. Mornari iskorištavaju psihički pad gostiju te dolaze u vodstvo 27:24 4 minute prije kraja utakmice. Na krilima odličnog 15-ogodišnjeg Jelića naši rukometaši dolaze do 28:27, osvajaju loptu i imaju 7 sekundi do kraja utakmice. Brza akcija završava na Paveliću koji postiže pogodak 1 sekundu prije kraja utakmice za konačnih 28:28.

Najraspoloženiji je bio Ivan Jelić koji je odradio odličnih 60 minuta te sa 11 golova bio najbolji strijelac gospićana dok je Pavelić postigao 8 pogodaka.

V.A.