Uključite djecu na likovne i plesne radionice

DND Gospić poziva vas na Likovne i plesne radionice skupine „Ritmix“ koje se održavaju u sklopu projekta „Minute razonode“, a koje provodi Društvo „Naša djeca“ grada Gospića. Radionice se održavaju već treću godinu za redom. Voditeljica Likovnih radionica je Tamara Lujić, magistra primarne edukacije, sa završenom srednjom školom za tekstil, dizajn i primjenjenu umjetnost. Cilj radionica je usvajanje raznih slikarskih tehnika, razvijanje  vještina i kreativnosti kod najmlađih, druženje i zabava.  Radionice će se održavati svaku srijedu od 17 do 18 sati u prostorijama OŠ dr. Jure Turića u Gospiću, a predviđene su za djecu od 6 do 14 godina.

Voditeljica plesne skupine „Ritmix“ je studentica na Odsjeku za učiteljski studij i vice prvakinja Hrvatske u latino-američkim plesovima Ana Martinjak. Plesna skupina podijeljena je udvije skupine, vrtićku i osnovnoškolsku djecu.  Cilj plesnih radionica je učenje plesnih koraka  kao što su samba, cha-cha-cha, rumba, merengue i drugi, naravno prema mogućnostima djece.  Za uzrast djece od 4 do 6 godina radionice će se održavati utorkom od 16 do 17 sati, a za uzrast od 7 do 14 godina četvrtkom od 16 do 17 sati, također u prostorijama OŠ dr. Jure Turića.

Sve radionice  za djecu su besplatne, materijali za rad i majice za nastupe osigurane su preko projekta „Minute razonode“ koji financira Grad Gospić. Aktivnosti se odrađuju volonterski, a uključene su u program projekta „Lokalni volonterski centar Gospić“, kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Upisi na Likovne i plesne radionice traju od 16. do 27. listopada. Javiti se možete na:

e-mail: dndgospic@gmail.com i brojeve telefona: 099/410-4951 (Tamara), 091/129-2156 (Ana)

L.O.