U suradnji s Općinom Brinje i Turističkom zajednicom Općine Brinje, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira prezentaciju natječaja „Zajedno za zajednicu“ kojeg je u partnerstvu sa Zakladom „Kajo Dadić“ raspisala iz filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“. Natječaj je raspisan 15.02.2017., a rok prijave je 17.03.2017. godine. 

Prezentacija će se održati u petak, 10.03.2017. godine s početkom u 17:00 u Vijećnici Općine Brinje, na adresi Trg adm.J.V. Potkapelskog 6 , Brinje. 

Pozivaju se predstavnici organizacija civilnog društva da dođu na prezentaciju na kojoj će biti upoznati s propozicijama natječaja čime će im se olakšati prijava na isti, a isto tako moći će postaviti pitanja i razriješiti eventualne nedoumice. 

Molimo da najkasnije do četvrtka, 09.03.2017.g. potvrdite svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija ZZZ u Brinju“.

Podsjećamo, na natječaj se mogu prijaviti udruge i ustanove koji imaju sjedište registrirano na području sljedećih županija: Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske, a ukupna vrijednost natječaja je 125.000,00 Kn. Projektne aktivnosti moraju biti provedene na području Grada Poreča, Grada Labina, na području otoka Krka i Raba, Grada Opatije, Grada Dubrovnika te Općine Brinje i to u vremenskom razdoblju od 01.05. do 15.10.2017. godine.

Više o natječajima Zaklade možete pročitati na www.civilnodrustvo-istra.hr te www.filantropija.hr