Poznati detalji teške prometne nesreće na autocesti A1

Kao što smo već izvještavali, jučer se u tunelu Plasina u smjeru Splita dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila. Priopćenjem se oglasila policija. Prenosimo ga u cijelosti:

Na autocesti A-1, u tunelu Plasina, u smjeru Splita, jučer oko 4.25 sati, dogodila se prometna nesreća kada je 25-godišnjak iz Raštana, upravljajući teretnim automobilom zagrebačke registracijske oznake s priključnim vozilom, iz za sada neutvrđenih razloga prednjom stranom vozila udario u zadnju lijevu stranu zaustavljenog teretnog automobila daruvarske registracijske oznake s priključnim vozilom kojim je upravljao 31-godišnjak iz Zagreba, a koji je bio zaustavljen zbog izbijanja požara na pneumatiku automobila  đakovačke registracijske oznake, zbog čega je desna prometna traka bila zatvorena za sav promet.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač iz Raštana, a zbog obavljanja očevida promet je na dijelu autoceste A-1 od čvora Otočac do čvora Perušić bio zatvoren od 4.30 sati do 16 sati.

PULS