Prava istina: Karlo Starčević 70 % srpskih glasova, Milinović 30 %!

Ostaje nepoznato zbog čega je Ž.  Popović prozvao Karla Starčevića i tko je Popoviću naredio da takav članak uopće napiše?!?

Već nekoliko puta Popović spominje kako je Darko Milinović pobijedio na zadnjim izborima zahvaljujući glasovima srpske nacionalnosti. Pozabavili smo se s tim podatkom pa smo analizirali izborne rezultate. Još jednom je dokazana bolesno lažljiva prljavština kvazi novinara Popovića. Statistika je neumoljiva, a ona kaže da je Milinović u srpskim selima na području Gospića, gdje se glasovalo i za Karla Starčevića, dobio 31 glas, a Karlo Starčević 64 glasa.

Po čijem je nalogu Popović „zabio nož u leđa“ mentoru Starčeviću?

To znači da je Karlo Starčević dobio 70 % srpskih glasača, a Milinović 30 %. Postavlja se još jednom pitanje tko je Popoviću naredio da napiše takav tekst koji pokazuje da je upravo Karlo Starčević pobijedio glasovima srpskih i SDP-ovih  glasača? No međutim, istinski domoljubi zahvaljuju Popoviću koji je upravo pisanjem svoje neistine htio naštetiti Milinoviću, što mu se obilo o glavu kao nebrojene neistine koje su na Sudu i zbog kojih Popović  duguje stotine tisuća kuna.

Kolaju priče da je to Popović namjerno napravio jer mu je Karlo  „zatvorio pipu“ pa je na ovaj način htio isprovocirati istinu koju dokazuje statistika.

L.O.