Naslovnica Izbori 2011 Predizborni skup HDZ-a u Senju

Predizborni skup HDZ-a u Senju

5

Senj – Serijal predizbornih skupova Hrvatske demokratske zajednice za IX. izbornu jedinicu nastavljen je sinoć u prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Senju.

Predsjednik županijskog HDZ-a dr. Darko Milinović najavio je nove projekte, izgradnju autoceste Žuta Lokva-Senj i tunela Vratnik kako bi se što bolje povezala Ličko-senjska županija i Grad Senj.

– Mi nismo stranka praznih obećanja, mi smo stranka koja kontinuirano radi za dobrobit svojih građana, pa tako i Vas ovdje u Senju. Naši politički protivnici dolaze s praznim obećanjima i tzv. projektima za Grad Senj. Poručujem im da su projekti o kojima oni govore već pri kraju ili su već dovršeni, izgradnja hidrocentrale, trasa autoceste, tunel Vratnik, dogradnja objekta osnovne škole …

– Koristim ovu priliku da najavim i izgradnju Doma za stare i nemoćne ovdje u Senju. U tijeku je izgradnja pristupne ceste, a u idućoj godini osigurali smo sredstva za završetak izgradnje, naglasio je Milinović.

– Ne slušajte one koji dijele samo prazna obećanja. HNS je bio na vlasti u gradu i nisu poticali projekte od interesa za Senj. HDZ je stranka koja gradi i gradit će budućnost za Senj, Ličko-senjsku županiju i za Hrvatsku. Čuvajmo Ličko-senjsku županiju, čuvajmo Hrvatsku.“ zaključio je Milinović.

Saborski zastupnik i član gradske organizacije HDZ-a Emil Tomljanović zahvalio se na ukazanom povjerenju za dva saborska mandata. Tomljanović je kazao kako je došlo vrijeme da drugi dobiju priliku, te kako vjeruje da će župan Jutković Liku u sabotu predstavljati dostojanstveno i borbeno.

Gradonačelnik Senja i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Darko Nekić pozvao je sve članove i simpatizere HDZ-a da izađu na izbore i glasuju za stranku koja radi  i ulaže u Ličko-senjsku županiju i Grad Senj.

H.J./D.B.

5 Komentari

  1. Pozdravljam clanove i simpatizere hdz a.a gdje je izvjesce iz Brinja,sa predizbornog skupa HDZ-a?

  2. Plavi val hdz-a se nezaustavljivo siri hrvatskom.,plavi val koji nas nosi u eu,a crveni val nas vodi u proslost u partiju na balkan,prema srbiji…dakle svatko normalan hrvat domoljub zeli biti dio evrope,sa njemackom.a ne dio zaostalog balkana sa srbijom. Od 1918 do 1991 je dosta bilo srpske hegemonije ubijanja pljackanja hrvatske.hrvatska u eu moze postati bogata kao svicarska,a jadranka kosor je odblokirala i zavrsila pregovore.mi smo NATO mi smo EU,a neprijatelji neka crknu od zavisti na svom zaostalom balkanu.crveni drugovi ljudi teze boljem prodaju stari auto kupe novi,bolji,novi tv.novu kucu,a vi nas vracate na gore na balkan .necemo Hvala.a vi idite sretno vam bilo u vas neprezaljeni beograd za kojima pati srce vase i sretni mi i vi i svi zadovoljni,..

  3. jesi ti zaljubljen u budišu? budisa ima sanse koliko i cibalija ove godine biti prvak hrvatske u nogometu…

  4. “projekti o kojima oni govore već pri kraju ili su već dovršeni, izgradnja hidrocentrale, trasa autoceste, tunel Vratnik, dogradnja objekta osnovne škole”-od silnih projekata koji su ovdje spomenuti lako se vidi koji je dovršen!!Emile “hvala” na trafostanici jer Senj zna često biti bez struje makar su u njegovoj blizini elektrane.

Comments are closed.