Naslovnica Gospić Predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski podnio ostavku

Predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski podnio ostavku

2
Zrinski

Nakon što su u nedjelju održani prijevremeni izbori za novi saziv Županijske skupštine Ličko – senjske županije gdje je SDP osvojio 851 glas, odnosno 3,95 posto, aktualni predsjednik SDP-a Ličko – senjske županije Tomislav Zrinski odlučio je dati ostavku na tu funkciju, piše N1.

Zrinski se oglasio priopćenjem: “Poštovane građanke i građani Ličko-senjske županije, SDP na izvanrednim izborima za Županijsku skupštinu nije osvojio dovoljan broj glasova za ulazak u Županijsku skupštinu.

Ne prebacujući odgovornost ni na koga, kao odgovorna osoba koja je u stranci od njezinog osnutka, preuzimam cjelokupnu odgovornost za neostvareni rezultat te se povlačim s mjesta županijskog predsjednika SDP-a Ličko – senjske županije”, stoji u priopćenju.

U novom sazivu skupštine Ličko senjske županije, koja ima 31 vijećnika, bit će 13 HDZ-ove koalicije, sedam s nezavisne liste Darka Milinovića, šest vijećnika HSP-a, tri s liste Ante Dabe, te dva s liste SDSS-a.

L.O.

2 Komentari

  1. Moze ici uzdignute glave, dobar covik bio i ostao. Ljudi ne prepoznaju vridnog i postenog, al ja sam na njega ponosna

  2. Svaka čast za moralni čin. Vaš čin bi trebao postati demokratski standard u svakoj stranci. Ovaj puta Vaša lista nije prošla. Nema veze. Već se pripremajte za slijedeće izbore. Doći će neki novi, mladi ljudi, kojima će građani prepoznati dobar program.

Comments are closed.