Predstava „Dino – Food eliminator“

Dino food eliminator
Dino food eliminator

OTOČAC – Predstavu „Dino – Food eliminator“ u produkciji Sarajevskog Altteatra publika će imati priliku vidjeti u Otočcu u srijedu 20.studenog ove godine u Kino dvorani. Nakon istarske turneje gdje je predstava osvojila mnogobrojnu publiku otkačena ekipa na čelu sa virtuoznim komedijografom Milanom Pavlovićem, nastavlja širiti gromoglasan smijeh i u Otočcu.

Ludilo koje se događa na sceni i u gledalištu traje od početka sve do kraja predstave. Do sada se pokazalo da gledatelji poslije predstave imaju znatno čvršće trbušne mišiće, a usta im danima ostaju razvučena u osmijeh, jer predstava kroz urnebesni humor prati priču običnih i neobičnih ljudi u kojoj se mnogi prepoznaju

Nastavak ispod oglasa

S obzirom da je inspirirana stvarnim životom Milana Pavlovića ( poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić ) , predstava prati njegove lucidne želje i strahove, ali i simpatične dogodovštine njegove otkačene porodice. Muzičko-koreografske sekvence daju poseban šarm ovoj predstavi i zajedno sa izvanrednom glumačkom ekipom, Milan Pavlović, Slaven Vidak , Haris Gigo Aljević, i Staša Dukić sasvim sigurno će vam nabaciti osmijeh na lice, jer junaci iz predstave na sebi svojstven način neskriveno komentiraju aktualne teme i situacije iz svakodnevnog života!

   U predstavi se ne koriste scene, niti situacije iz nekih poznatih serija, pa tako ni iz serije Lud, zbunjen, normalan, ali se koriste likovi iz serija i stvarnog života, tako da se u ovoj ludilo predstavi susrećemo s Zadrom iz Naše male klinike, Severinom, Marlonom Brandom, Dinom Mehmeda Mujkićem. Lik Dine Mehmeda Mujkića kojeg Milan Pavlović tumači u popularnoj seriji je umro, te je njegov lik u predstavi fikcija, tako da su u Altteatru odlučili ubuduće predstavu prikazivati pod imenom  „Food eliminator“.

L.O.