U okviru obilježavanja Europskog tjedna 14. svibnja 2015. u 11 sati u dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić održat će okrugli stol pod nazivom „Predstavljanje mogućnosti korištenja financijskih sredstava iz Programa „Kreditom do uspjeha 2014-Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti“ i Programa Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju.

Okrugli stol se održava u cilju povećanja informiranosti gospodarskih subjekata koji ulažu na području Ličko-senjske županije i predstavnika jedinica lokalne samouprave sa područja Županije o mogućnostima korištenja financijskih sredstava putem navedenih programa, a isti su namijenjeni razvoju i unaprijeđenju posebice proizvodnih i s njima povezanih uslužnih djelatnosti od značaja za gospodarski razvoj Županije.

Uz organizatore, Upravni odjel za gospodarstvo i Razvojnu agenciju Ličko – senjske županije LIRA-u okruglom stolu će nazočiti predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Privredne banke Zagreb d.d.

L.O.