OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac u suradnji s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije organizirala je krajem proteklog tjedna predstavljanje turističke ponude i gospodarstva Ličko-senjske županije na sajmu “Fiets en Wandelbeurs”, u izložbenom centru Amsterdam RAI u Nizozemskoj.

Ovaj specijalizirani sajam okuplja ljude željne akcije i aktivnog odmora. Posjetitelji sajma u potrazi su za informacijama i savjetima koji će zadovoljiti njihove kriterije, a svojom ponudom i posebno osmišljenim programima upravo za ovaj sajam gospodarstvenici Ličko-senjske županije nastojali su predvidjeti i na najbolji mogući način zadovoljiti njihove želje. Uz predstavljanje svih potencijala i prirodnih prednosti Županije, svoju ponudu biciklističkih i planinarskih ruta predstavile su tvrtke Sunturist d.o.o. iz Novalje i Martin d.o.o. iz Brušana. Cjelokupna atmosfera sajma je bila užurbana i živa jer uz brojne izlagače, posjetitelji su uz pitanja mogli isprobati i opremu koja im je potrebna za cjelokupni doživljaj avanturističkog odmora. Ovogodišnji sajam “Fiets en Wandelbeurs” privukao je nešto manje posjetitelja nego lanjske godine, a razlog tome je bio u snijegu i oduševljenjem zaleđenim kanalima u Amsterdamu, na kojima su Nizozemci rado klizali.

Turistička zajednica Ličko-senjske županije bila je nositelj izložbenog štanda, a na njemu su se pridružile i turističke zajednice iz Dalmacije.

M. Kranjčević