Predstavljen Goran Bukovac, kandidat za gradonačelnika iz Otočca

0

U maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta večeras je Hrvatska stranka prava predstavila nezavisnog kandidata za gradonačelnika Otočca Gorana Bukovca. Ovaj diplomirani politolog istaknuo je kako će njegova ekipa na listi za Gradsko vijeće biti servis građana i po mnogo čemu drukčiji od drugih.

– U Otočcu nedostaje iskrena komunikacija i veća transparentnost rada lokalne samouprave, uz veći stupanj javnog prikazivanje utroška proračunskih sredstava. Odnosi među ljudima koji su donosili odluke o našem gradu su pokazatelj kako se ne smiju ponašati u političkom životu. Vjerujem da su tih činjenica naši sugrađani itekako svjesni. Zato mi s našom listom želimo u što većem broju uključivati naše sugrađane u rješavanju važnih problema Otočca. Želimo postići digitalizaciju Gradske uprave, lokalnih poduzeća i ustanova, najavio je između ostaloga Goran Bukovac. Nazočnima se obratio i Tino Ostović, poznati otočki poduzetnik, nezavisni kandidat na HSP-ovoj listi za zamjenika župana.

Potporu svojim kandidatima dolaskom su ukazali tajnik ŽO HSP-a Milan Mataija, kao i Karlo Starčević i Kristina Prša, kandidati za gradonačelnika Grad Gospića i njegovu zamjenicu.

M. S.