Pregledi branitelja u Ličko-senjskoj županiji uspješni iznad prosjeka!

Foto:N.M.

Na sisitematske preglede hrvatskih branitelja s područja Ličko-senjske županije u ovoj godini odazvala su se 663 branitelja. Prema podacima Područne jedinice Ministarstva branitelja Gospić ovaj prosjek je među najuspješnijima u Hrvatskoj!

Rekla nam je to voditeljica gospićke Područne jedinice Ministarstva branitelja Slavka Gerovac.

-Do sada su pregledima pristupiloa 663  branitelja s prostora Ličko-senjske županije. Prijave i dalje traju, a za mjesec studeni ćemo u dogovoru s Općom bolnicom Gospić pojačati dinamiku pregleda jer nam se za preglede javlja sve više branitelja. U studenome će se po grupama od 30-35 branitelja  pregledi obaviti 4., 11. i 25. studenoga, dakle kroz tri subote. Budući da broj projavljenih raste dogovorili smo preglede po tri branitelja svake srijede i četvrtka. Ovi novi termini su zakazani zbog dijela braniteljske populacije koji nemaju osiguran prijevoz do Gospića subotom. Za sve  informacije i upite branitelji nas mogu kontaktirati svakog radnog dana od 8 do 16 sati u Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja u Gospiću, Kaniška 10, osobno, telefonom/telefaksom na broj: 575-377 ili elektronskom poštom na e-mail:  slavka.gerovac@branitelji.hr, rekla nam je voditeljica Slavka Gerovac.

U samome početku provođenja ove akcije organizatori su s mukom uspjevali formirati grupe branitelja kako bi zadovoljili dogovorene kvote s Općom bolnicom Gospić. Zbog odlične organizacije i uspješne suradnje mjesec studeni je već sada prebukiran.

M.S.