Preizborno druženje HDZ-a i građana Gospića

GOSPIĆ – Unatoč hladnom vremenu članovi Županijske i Gradske organizacije HDZ-a upriličili su još jedno druženje sa građanima. Na štand HDZ-a od jutra su pristizali mnogi građani iz raznih djelova županije koji su uz posjet placu okrijepu pronašli u kuhanom vinu, prženim lignjama i slanim srdelama.

Potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović uz pomoć mladeži stranke djelio je stranačke materijale, šalove, olovke, upaljače, kape…. Mnogi posjetioci štanda izrazili su Milinoviću potporu u vezi s gospićkom bolnicom, koju kako je kazao ministar napadaju sa svih strana, ali neće je moći zatvoriti kako najavljuju.

Nastavak ispod oglasa

– Svaki protukandidat u IX. izbornoj jedinici ako je sa liste Kukuriku koalicije doživjeti će poraz, to sam rekao prije mjesec dana, to govorim i danas, a tako će biti i 4. prosinca. HDZ će u IX. izbornoj jedinci pobjediti – kazao je Milinović

Zamoljen da komentira natpise pojedinih portala kako je ravnateljica Osnovne škole Zrinskih i Frankopana iz Otočca Lucija Sekula iskoristila učenike za otvorenje spomenika u predizborne svrhe Milinović je rekao kako su djeca tamo morala biti jer svoju djecu moramo učiti istinu o Domovinskom ratu, te kako moraju znati tko je najzaslužniji za stvaranje Hrvatske, a da se nikome ne smije dopustiti da zamagljuje povijest.

– Svatko onaj tko kaže da su djeca iskorištena za tu situaciju ne razumije povijest Hrvatske, ne želi razumjeti ili želi nauditi nekome – zaključio je Milinović.

– Spomenik u Otočcu je između ostalog podignut i radi djece, da mlade generacije koje dolaze znaju što su naše generacije prošle u stvaranju Hrvatske. A navedeni komentar ne treba ni komentirati jer je to ispod nivoa normalnog razmišljanja – kazao je župan Milan Jurković.

Uz ministra Milinovića i župana Jurkovića, na druženju s građanima na štandu HDZ-a su danas bili državni tajnik Dražen Jurković, dožupan Ivica Mataija, gradonačelnik Milan Kolić, tajnik ŽO Petar Krmpotić i mnogi drugi članovi stranke.

hj