Preokret u slučaju ubojstva koje je šokiralo Liku: Sin ubio oca i sve priznao?

U obiteljskoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji Nikola Vukadinović je jučer u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu, izvijestilo je karlovačko državno odvjetništvo.

Kako javlja index.hr, za ubojstvo je osumnjičen njegov 20-godišnji sin Igor, koji je danas priveden na Županijski sud u Karlovcu na ispitivanje.

Nastavak ispod oglasa

Podsjetimo, jučer je objavljeno kako je u kući u Rapainom Klancu pronađeno tijelo muškarca. Ubrzo je utvrđeno da se radi o 52-godišnjem Nikoli Vukadinoviću, vlasniku OPG-a. Kako su objavili policija iz Otočca i karlovačko Županijsko državno odvjetništvo, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim oruđem te je nedvojbeno da je 52-godišnjak preminuo nasilnom smrću.

Sin tvrdio da je čuo udarac pa pronašao tijelo oca

Ubijeni Vukadinović je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kćer.

20-godišnji sin Igor tvrdio je da su ga probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa, kada je zatekao mrtvog oca.

No potom je došlo do preokreta. Mladića je policija osumnjičila za ubojstvo oca, a prema neslužbenim informacijama, on je danas ubojstvo i priznao.

L. O.