Pressica «Prljavaca»

    GOSPIĆ – Popularna i dugovječna grupa «Prljavo kazalište» puno očekuje od koncerta koji će se ove subote održati u Gradskoj sportskoj dvorani. Rekao je to između ostalog pjevač «prljavaca» Mladen Bodalec na konferenciji za novinare priređenoj povodom koncerta i izdavanja novog nosača zvuka. Konferenciju je otvorila menadžerica Melita Butković rekavši kako je ova grupa u nekoliko navrata nastupila u Gospiću gdje je uvijek bila rado primljena kod publike. Mladen Bodalec je izrazio zadovoljstvo što mu se ponovno pruža prilika pjevati u Gospiću.
– Prošlo je pet godina od našeg zadnjeg nastupa u vašem gradu kada smo nastupili povodom Dana Grada Gospića. Bio je to sjajan koncert kojemu je veličinu kao i uvijek davala publika koja je s nama pjevala sve pjesme. Nadam se da će tako biti i ove subote. Mi smo u odličnoj formi jer stalno radimo i u tijeku smo snimanja petnaestog po redu studijskog albuma. Nadam se da ćemo odmah nakon izlaska nosača zvuka imati dobar razlog za novi susret s gospićkom publikom, rekao je Bodalec. S njim je u društvu bio i Nikola  Miškulin, mladi gospićki glazbenik, gitarista grupe «Gospić Big Band». Mlade će snage nastupiti kao predgrupa Prljavom kazalištu i nakon niza nastupa bit će ovo svojevrsna kruna dosadašnjeg rada mladih nada gospićke rock- scene. Od Nikole smo doznali kako će njegova grupa svirati dulje od sat vremena, a na repertoaru će im se naći rock-standardi  grupa ZZ TOP, Bon Jovi, Survivor, Divlje jagode, Atomsko sklonište…
U ime Grada Gospića goste je pozdravila zamjenica gradonačelnika Marta Grgurić. Gostima je zaželjela ugodan boravak u gradu i još jedan izvrstan koncert, u što, kako je istaknula, nema sumnje jer je riječ o jednoj od najuspješnijih rock-grupa s ovih prostora. Na konferenciji su sudjelovali i direktorica Turističke zajednice Grada Gospića Maja Strilić i pročelnik Odjela za gospodarstvo  Grada Gospića, glazbenik Slaven Stilinović.

          M. S.

Nastavak ispod oglasa