Pri kraju izgradnja hobitske kuće u Perušiću!

Marljiva ekipa Pećinskog parka „Grabovača“ iz Perušića u ovo „korona & predizborno“ vrijeme usporedno realizira nekoliko projekata. Najmlađi posjetitelji parka ipak s najvećim nestrpljenjem isčekuju početak kolovoza jer bi se tada trebala završiti i useliti hobitska kuća!

Ovo zdanje bit će vjerna replika kuće malih i simpatičnih Hobita iz legendarnog filmskog  hita „Gospodar prstenova“. Kako nam je rekla ravnateljica PP „Grabovača“ Jelena Milković ovaj mini-projekt u cijelosti je djelo zaposlenika ove ustanove. Bez komplicirane građevinske dokumentacije, obaveznih par milijuna kuna troškova i ostalih popratnih boljki svakog graditeljskog poduhvata. Sve što se gradi realiziralli su svojim snagama i uz minimalna sredstva. Kao i u filmu, ova će kuća najvećim dijelom biti pod zemljom. 

Nastavak ispod oglasa

Graditelji iz PP „Grabovača“ su pri tome iskazali neizmjernu volju, trud, znanje, dok zalaganje nitko ne broji. U nama odraslima uvijek se skriva  dijete, dječja mašta i razigranost, a veliki Hobiti iz Perušića dokazuju to na najbolji mogući način!

M.S.