Kako smo već pisali Turistička zajednica općine Perušić priređuje jednu super zabavnu i malo drugačiju biciklističku utrku naziva „Gravelman Perušić – into the wild“ koja će se održati u nedjelju, 11. srpnja 2021. Turistička zajednica općine Perušić u suradnji sa Sportsko-rekreativnom udrugom Segment 21 i podrškom Pećinskog parka Grabovača, osmislila je vikend pun adrenalina i dobrih vibracija.

-Prilika je to da dokažete da ste u formi, prilika za bijeg u prirodu! Povedite obitelj, prijatelje koji će Vas podržavati jer ni njima neće biti dosadno! Dok vi zadnjim atomima snage pokušavate doći do cilja, oni će razgledati spilju Samograd, obići poučne staze Pećinskog parka Grabovača, splavariti po rijeci Lici, obići Stari grad Perušić i Kosinjsku dolinu.

Lovci (chaseri) krenut će za vama s malim vremenskim odmakom i probat će doći u cilj prvi. Start i cilj utrke je Pećinski park Grabovača. Oni koji su željni dokazivanja i utrkivanja krenut će u utrku protiv lovaca i ne dozvoliti si da budu ulovljeni. Oni koji to nisu, pred njima je idealna ruta za uživanje u prirodnim ljepotama općine Perušić i ideja im je završiti utrku jer svi koji dođu u cilj postaju FINISHERI.

Na cilju spremno čekaju lokalni OPG-ovi, hladni napitci, dobra hrana i najslasniji kolačići napravljeni rukama Perušićkih domaćica. Svi žele biti na cilju, takvom cilju gdje se mirisi lokalnih delicija spajaju s mirisima ličkog bilja, temperatura postaje sve ugodnija, zrak svježiji i ostaje vrijeme za užitak u prekrasnoj ličkoj ljetnoj večeri, poručuju nam organizatori.

Prijaviti se i saznati više o Gravelmanu možete na https://www.gravelman.cc/perusic/

L. O.