Tijekom proteklog vikenda (od 21. do 24. lipnja 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela i 10 prometnih nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Otočca, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Sumnjiči se da je u subotu, 22. lipnja prijetio smrću 35-godišnjaku iz Otočca.

On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom s područja Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.
On se sumnjiči da je jučer fizički nasrnuo na 43-godišnjaka iz Senja kojom prilikom ga je lakše ozlijedio, te je prijetio ubojstvom 43-godišnjaku, 40-godišnjakinji i 20-godišnjaku.
Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Noću 22./23. lipnja 2019. godine u mjestu Prozor, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je otuđio za sada neutvrđenu količinu cigareta i novac.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

L.O./PULS