Ivan Nekić, prof.

Kandidacijska lista grupe birača MO Lički Osik
Nositelj liste Ivan Nekić
Lički Osik, 1. lipnja 2015.

Predmet: Priopćenje za medije

Zahvaljujemo svim biračima koji su jučer izašli na izbore za mjesne odbore, naročito onima koji su podržali našu nezavisnu kandidacijsku listu za Vijeće MO Lički Osik. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom i podrškom od 21,41 posto birača što nam omogućava rad u novom sazivu vijeća MO u kojemu ćemo se zalagati za bolji i ljepši Lički Osik. Naša pozicija politički nezavisnih kandidata omogućava nam da bez ikakvih stranačkih stega radimo na dobrobit sugrađana što su građani i prepoznali.

Čestitamo pobjednicima, tročlanoj koaliciji političkih stranaka HDZ – HSS – HSP AS koji su iskoristili svoju stranačku infrastrukturu koju mi nezavisni kandidati nemamo te stoga svoj rezultat smatramo velikim uspjehom.

Naročito čestitamo kolegici gospođi Ivanki Vojvodić na izvrsnom rezultatu koji je ostvarila na izborima za Vijeće MO Široka Kula. Njezin postignuti rezultat od 49,15 posto glasova u odnosu na konkurente, koaliciju tri političke stranke, HDZ – HSS – HSP AS, koje su dobile samo jedan glas više, govori o velikoj podršci sumještana i prepoznavanju njezinog dosadašnjeg rada za opće dobro.

Također smatramo da pojava i zadobivena podrška sugrađana Nezavisnim listama i nestranačkim kandidatima pridonosi razvoju demokratskih političkih procesa na našem području što je vrlo bitno u daljnjem svekolikom razvoju našeg područja.

Pozivam sve izabrane članove za vijeća MO da svojim daljnjim angažmanom rade na dobrobiti svojih sumještana bez obzira na pripadnost političkim strankama te da im boljitak svog mjesta i svojih sumještana budu na prvom mjestu.

S poštovanjem,

Ivan Nekić, prof.