Poštovani građani Ličko-senjske županije, članovi i simpatizeri SDP, dragi prijatelji

               U nedjelju 05.sijećnja kao što Vam je poznato održati će se 2. krug izbora za Predsjednika Republike Hrvatske između našeg kandidata  pod brojem 1. Zorana Milanovića i gospođe Kolinde Grabar Kitarović pod brojem 2.

                Ovo je poziv da izađete na izbore  i odabirom kandidata pod brojem 1 zaustavite  daljnje sramoćenje ugleda dužnosti predsjednika kojemu gotovo svakodnevno svjedočimo.

                  Zato ne dopustimo da još pet godina nastavi takav štetan odnos prema istaknutoj  dužnosti predsjednika Republike u kojoj je lopovluk podržavan HDZ-om kroz krađe i svakodnevne laži serviran svima nama, uvjeravajući  nas da živimo bolje, a istina je upravo drugačija i poznata brojnim građanima koji su zbog korupcije i lošeg standarda napustili državu.

                  Izlaskom na izbore i glasom za Zorana Milanovića  dati čete svoj glas upravo protiv sveprisutnog lopovluka, laži i demagogije koju prodaje HDZ i podržati Hrvatsku sa Zoranom Milanovićem koji se zalaže za otvorenu ,modernu i progresivnu Hrvatsku.

                  Iz dosadašnjeg života i političkog puta Zorana Milanovića može se prepoznati da će Zoran Milanović uvijek braniti interese  Hrvatske, zagovarati prava građana i naravno govoriti istinu.

                 Podrškom Zoranu Milanoviću podržavate državnika kojemu je Ustav Republike Hrvatske na prvom mjestu i koji Hrvatsku ne dijeli na krivu i pravu, već upravo poštuje  sve građane bez obzira za koga glasuju i da ga osobno podržavaju.

                Zato još jednom  ukoliko želite bolje i pravednije društvo izađite na izbore jer čete na taj način učiniti mali korak za sebe ali zato velik korak ka  pobjedi najboljeg i najuspješnijeg predsjedničkog kandidata i budućeg predsjednika s karakterom Zorana Milanovića.

                Koordinator

Izbornog stožera LSŽ  Zorana Milanovića

           Tomislav Zrinski